Здравейте.Първо искам да се извиня ако съм объркал мястото за следните въпроси които искам да задам на всички форумци.Моля ви за съвет относно АЛФА 147 1.6 120 к.с.2002 година.Колата има скъсан ремък на 142330 км,това и е първия ремък който по данни на производителя е трябвало да бъде сменен на 120000км.Предлагат ми я за 6000 лв.Познат автомонтьор ми каза че е небходима смяна на клапани,гарнитура на главата,проверка на самата глава и ако се наложи лек шлайф и разбира се ангренажен ремък и ролки.Моля ви някой ако е имал подобен проблем да каже заслужава ли си да я взема тази алфиетка защото изглежда доста добре има си лети джанти,кожен салон навигация,климатроник,нови гуми,накладки общо взето всичко и е наред без малкия и проблем!
Засега съм собственик на Фиат Браво 1.6 16в но като че ли алфата ми хареса повече,а и е по нова на доста добра цена та се чудя да я взема ли или да не я взема!Моля ви дайте съвети!БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Засега съм собственик на Фиат Браво 1.6 16в но като че ли алфата ми хареса повече,а и е по нова на доста добра цена та се чудя да я взема ли или да не я взема!Моля ви дайте съвети!БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Comment